Skip to main content

Groep 8

Bankbattle

De Rabobank organiseerde ook dit jaar de Bank Battle. Wat een spanning om alle 250 opdrachten zo snel mogelijk op te lossen met elkaar. Het liep super en een heerlijke taart was de beloning.

 

Voetbalclinic op DVS

Net als alle andere groepen kreeg ook groep 8 Voetballes van Dennis Temmink en Cor Beers van DVS'33 Ermelo . Volgende week les 2!

 
 
 
 

Rijmrockers in groep 7 en 8

Op donderdag 29 maart waren de rijmrockers in groep 7 en 8. Samen met groep 8 van de Cantharel werd in 1 ochtend een spectaculaire, zelfbedachte en grotendeels zelf gemaakte clip opgenomen. Wat was het een geweldige, verrassende ochtend!!! 

 

Nationale Voorleesdag

De kinderen van groep 8 lazen op de Nationale Voorleesdag de kinderen van groep 1 en 2 voor uit Prentenboeken.

 

Kerstfeest

Met een heerlijk buffet werd er in groep 8 een gezellig kerstfeest gevierd . Daarna volgde er op het plein een samenzang en was er koffie , thee , limonade en Gl├╝hwein. Het was zeer geslaagd.

 
 

Voorleeswedstrijd

In groep 8 werd de voorleeswedstrijd gewonnen door Jaela.

 

Topondernemers

Het thema was A tot en met Z en alle kinderen in groep 8 hebben hun eerste presentaties gegeven. Nu aan de slag met het volgende thema : De 3e wereld.

 

Techniekles

In 7 groepen werden er 7 verschillende opdrachten gedaan uit de Techniektorens.

 
 
 

Visafslag Harderwijk

In verband met een onderwerp van Topondernemers over visserij, zijn groep 7 en 8 vandaag naar de Vischafslag in Harderwijk geweest. Dat was heel interessant en leerzaam.