Skip to main content

Groep 4/5

Workshop Volleybal

Tijdens gym krijgen we met regelmaat een workshop van sportvereniging uit Ermelo. Deze keer was het volleybal! Balvaardigheden en samenwerken stonden voorop, elkaar helpen om beter te worden. Wat een leuke les hebben de heren verzorgd! En we krijgen er nog een paar. ..Wij hebben er zin in!

 

Ontbijten met de Burgemeester

9 November is groep 4/5 naar het gemeentehuis geweest voor een lekker en gezellig ontbijt met de burgemeester van Ermelo. Wat een eer dat we daarvoor waren uitgenodigd!  In het kader van het Nationaal Schoolontbijt kregen alle kinderen dit ontbijt op school, maar wij hadden de eer om dat met de burgemeester te doen! Het was reuze gezellig! Burgemeester  Baars hielp zelfs met broodjes smeren en mandarijntjes pellen! Iedereen mocht even iets vertellen of vragen en uiteindelijk kregen de kinderen nog een handtekening mee! Wat een leuke ervaring was dit! 

 

Voetbal plezier

Devin, Luna, Maarten, Lorraina, Bo, Tijs, Stijn, Joram en Lise deden mee aan het voetbaltoernooi bij DVS. Zij sleepten de vijfde prijs in de wacht! Het was een erg gezellige middag met veel voetbalplezier! Meer foto's zijn binnenkort op de website van school te vinden. 

 

6 oktober, groepspicknick!

De 'gouden weken', waarin we heel bewust bezig zijn geweest met groepsvorming, hebben we afgesloten met een heerlijke picknick! Wat was het leuk en gezellig en lekker allemaal zeg! Van te voren hadden we al slingers gemaakt en met elkaar gepraat over wat we allemaal leuk zouden vinden om te doen. De taken werden verdeeld en voorbereidingen getroffen.

's Morgens in de klas hebben we eerst alles klaargezet en de boel versierd, wat een teamwork! Daarna mocht iedereen lekkere dingen uitkiezen om op te eten. De kinderen hebben alles zelf verzorgd! Onze D.J. Stijn zorgde voor de muziek, heel feestelijk. Na het eten was er ook nog lekkers om te drinken!! Iedereen had genoten en was uitbundig, dus nog even een korte disco en daarna fijn naar buiten! We hebben de ochtend afgesloten met dingen rondom de Kinderboekenweek! Wat een leuk feestje! We zijn met elkaar echt een fijne groep geworden, waar we het hele jaar plezier mee/van kunnen hebben! Ouders ook bedankt voor het meehelpen! 

 

Streetwise

Streetwise in groep 3 en 4! Onze les heette Blik ( goed kijken) en Klik ( altijd de gordel om).