Skip to main content

Groep 3/4

 

Letterfeest

In groep 3 vierden wij donderdag het LETTERFEEST! Nu kern 6 is afgerond hebben we alle letters geleerd en dat is natuurlijk reden voor een feestje!  Alle kinderen gingen samen met hun vader, moeder  en oma een letterspeurtocht door de school doen. Vervolgens kregen zij hun letterdiploma. Daarna sloten we de middag af met wat drinken en lekkers. Het was een heel gezellig feestje! 

 
 
 
 
 

Koek in groep 3

Een paar weken geleden leerden de kinderen in groep 3 het woord koek. Zehebben met pepernoten letters gemaakt. Ze maakten het woord k o e k . En watis er nou leuker om ze daarna lekker op te eten. Groep 4 kreeg ookpepernoten. En zo werd de taalles gelijk een rekenles want de pepernotenmoesten natuurlijk eerlijk verdeeld worden.

 
 
 

Prehistorie 2

Foto's van de tweede middag waarin wij  in groep 3-4 werkten over de prehistorie. 

 
 
 

Voorpret muziekworkshop hoor'ns

Als voorbereiding op de muziekworkshop Hoor'ns op 20 november hebben we vandaag in de les over verschillende soorten instrumenten gesproken. Ook hebben we met simpele materialen zelf instrumentjes gemaakt. Aan het einde van de les hebben we met elkaar muziek gemaakt als een echt orkest!

 

voorleeswedstrijd

Esmee, Sara, Marijke, Tijs, Luna en Maarten deden mee aan de voorleeswedstrijd in groep 3-4. Marijke en Luna hebben gewonnen. Zij gaan straks strijden tegen de winnaars van de andere groepen. 

 
 

Gedichtjes

Wilma de Jong van de bibliotheek kwam gedichtjes voorlezen in groep 3-4. 

 

Voetbal plezier

Devin, Luna, Maarten, Lorraina, Bo, Tijs, Stijn, Joram en Lise deden mee aan het voetbaltoernooi bij DVS. Zij sleepten de vijfde prijs in de wacht! Het was een erg gezellige middag met veel voetbalplezier! Meer foto's zijn binnenkort op de website van school te vinden. 

 

Streetwise

Streetwise in groep 3 en 4! Onze les heette Blik ( goed kijken) en Klik ( altijd de gordel om). 

 

Werken op de tablet

Groep 4a aan het werk op de tablets. Zo is het wel erg leuk om sommen te maken! 

 

Nieuw schooljaar...

Lieve jongens en meiden van groep 3-4, 

De klas is helemaal klaar maar nog wel erg leeg zonder jullie! We hopen jullie allemaal maandag weer te zien! 

Veel groetjes van juf Rachel en juf Wilja