Skip to main content

Groep 1

Juffenfeest

Wat was het een gezellig verjaardagsfeestje! Jullie zagen er allemaal prachtig uit! En dan ook nog even in een echte legervrachtwagen zitten!! En wat zijn we verwend met jullie mooie cadeautjes!!! Dank jullie wel!

 

Koningsdag

Koningsdag 2018 was dit jaar een zonovergoten feest! Wat was het gezellig op ons eigen plein!

 

Schoolreisje

De kinderen van groep 1 en 2 zijn op schoolreis naar Speel- en Beleefboerderij "De Roosendaal" in Putten. Wat ziet dat er gezellig uit!

 
 
 
 

Paasgroet

Het is al weer een aantal jaren een goede traditie om de buurtbewoners van de Margrietschool goede Paasdagen toe te wensen. Wij hebben de groeten aan de Vijverhof gebracht!

Klikt u hieronder voor de gemaakte video's:

Paasbezoek video 1
Paasbezoek video 2

 

nationale voorleesdagen

Woensdag 24 januari zijn de nationale voorleesdagen van start gegaan. De kleuters van groep 1 en 2 zijn deze morgen voorgelezen door de leerlingen van groep 8. Wat een feest voor groot en klein!!! De actie duurt tot 4 februari. De bibliotheek organiseert ook een aantal activiteiten! Misschien ook een tip voor u om dagelijks een momentje te pakken om uw kleuter te verwennen met een verhaaltje of prentenboek !

 
 

Sint

Wat een feest op 5 december ! Nadat Sinterklaas zijn rijbewijs had behaald kwam hij als eerste in groep 1. Wat had hij dit jaar ook weer mooie cadeautjes voor ons meegebracht!Het was een super gezellige morgen.

 

Kinderboekenweek

Vandaag is de Kinderboekenweek begonnen en ook de kinderen van groep 1 zijn allemaal lekker aan het lezen!

 

Op reis met Mozart...

Wat hebben de kinderen van groep 1 en 2 genoten van de voorstelling "Met Mozart op reis". Het was een leuke voorstelling met echte muzikanten en een mevrouw die de zus van Mozart speelde. Samen met de kinderen gingen we op een muzikale reis en iedereen mocht mee!

 

Verkeer

Vandaag hebben we veel geleerd over verkeer; we hebben gezien hoe een verkeerslicht werkt; hoe je veilig in een autostoeltje zit; waar de auto s mogen rijden en de voetgangers moeten lopen. We hebben er zelfs een diploma voor gekregen!