Skip to main content

Afscheidsfeest van Hermien

De onderstaande foto's zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Rianne Hazeleger fotografie, waarvoor onze dank.

 
 

Nieuwe shirtjes

Mocht u nu vanmiddag op het sportveld tijdens het korfballen zoeken naar de kinderen van de Margriet? Even opletten, want de kinderen zien er in de nieuwe sportshirts en broeken die we konden aanschaffen van het pleinfeestgeld wel héél anders en mooi uit! Wat een prachtige outfit, daar kunnen we mee voor de dag komen! Komt u ook even kijken?

 
 

Margrietschool klimt tegen MS

Op vrijdag 23 februari klommen de leerlingen van de Margrietschool via een opblaasbare ‘berg’ naar het plafond van Sportcentrum Calluna. Het was de bekroning van twee weken lang geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose (MS).

Met hun klim steunen zij de leden van team Meesterlijk Sterk, die op 10 juni 2018 ook zelf in actie zullen komen. In het kader van het sportieve evenement Klimmen tegen MS trotseren zij te fiets 1, 2 of 3 keer de Mont Ventoux.

Het was het tweede jaar op rij dat het team de samenwerking aanging met een Ermelose basisschool. Vorig jaar mei beklommen de Ireneschool en Klokbeker al eenzelfde berg op hun schoolplein. Nu de actie iets vroeger in het jaar viel, werd uitgeweken naar Sportcentrum Calluna. In plaats van een strijd met de elementen (het regende vorig jaar), waren nu alle ogen gericht op het plafond van de gymzaal. Vol enthousiasme klommen de leerlingen 1, 2, 3 keer óf vaker naar de top.

Maar niet alleen op vrijdagochtend, ook in de weken ervoor kwamen ze in beweging tegen MS. Samen haalden de leerlingen maar liefst € 1200 op, dat zal worden besteed aan onderzoek naar deze grillige ziekte van het zenuwstelsel. Team Meesterlijk Sterk wil bij dezen graag alle sponsoren, ouders, leerkrachten en bovenal alle leerlingen die hebben bijgedragen ontzettend bedanken voor hun inzet.

Meer weten, of team Meesterlijk Sterk net als de Margrietschool steunen in hun strijd tegen MS? Ga naar: https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/meesterlijk-sterk-fr

 
 
 
 
 
 
 

Filmpjes My Book Buddy

De filmpjes van My Bookbuddys zjjn klaar en wat zijn ze leuk geworden. Om even heerlijk te genieten van onze sterren! Klik op één van de onderstaande linken om ze te bekijken.

My Book Buddy Boekenrace

My Book Buddy Leesmarathon

My Book Buddy Voorlezen